Schoolinrichter

gespecialiseerde inrichting van openbare gebouwen en scholen

De Clevertouch IMPACT ™ Serie is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel het digitale als het conventionele klaslokaal en is meer dan alleen een interactief touchscreen: het biedt een echt intuïtieve ervaring enClevertouch is een onderdeel van de catalogus Interactief inrichting en opstelling van gebouwen en scholen

Schoolinrichter    

Kruisstraat 103 - B-9090   Melle, BE-VOV, Belgium - (+32) .471 47 56 30 - info@schoolinrichter.be

//cdn.schoolinrichter.be/images/logo-min.png
Schoolinrichter website is loading...

Cleavertouch Impact & Impact plus

De Clevertouch IMPACT ™ Serie is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel het digitale als het conventionele klaslokaal en is meer dan alleen een interactief touchscreen: het biedt een echt intuïtieve ervaring en intensieve samenwerking.

Clevertouch IMPACT ™ zit boordevol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en biedt de oplossing die nodig is om waarde toe te voegen aan lessen en leraren te bevrijden van de beperkingen van restrictieve, traditionele technologie.

De Clevertouch IMPACT ™ Serie is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel het digitale als het conventionele klaslokaal en is meer dan alleen een interactief touchscreen - verkrijgbaar bij Schoolinrichter

  Graag meer informatie gewenst over Interactief & "Clevertouch"?
  Aarzel niet en contacteer Schoolinrichter vrijblijvend:

  Contacteer ons

  Schoolinrichter biedt naast interactieve touchscreens ook tal van andere zaken aan zoals:

  Transport

  Alle goederen worden kosteloos geleverd achter de eerste deur. Voor inhuizing gelieve een gepaste offerte aan te vragen.

  Montage

  Alle borden (digitaal/groen/wit/kurk) worden standaard “gemonteerd” aangeboden. Wanneer u dit niet wenst, gelieve te vermelden aan uw contactpersoon.

  Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid.